محل تبلیغات شما

برای شستن میوه ها از مخلوط آب و آب لیمو استفاده کنید

سبزیجات یکی از مهمترین مواد غذایی در رژیم روزانه شماست. روشهای طبیعی و بی ضرری برای شستن گیاهان در این مقاله وجود دارد.

سبزیجات را با محلول های خانگی ضدعفونی کنید
برای استفاده از میوه ها و سبزیجات ، باید به درستی بشویید. میزان سموم مورد استفاده در گیاهان در انواع مختلف میوه ها و در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، خوردن یک وعده لوبیای سبز که در ایالات متحده رشد کرده ۲۰۰ برابر خطرناک تر از خوردن یک وعده کلم بروکلی در همان کشور است. روشهای طبیعی و بی ضرری برای شستن گیاهان در این مقاله وجود دارد.

 آموزش شستشوی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی

سبزیجات را با آب سرد بشویید

طبق مرکز آمریکایی علوم و محیط زیست ، سه چهارم یا بیشتر ه کش ها می توانند با آب سرد از بین بروند.

 

سبزیجات را با آب نمک بشویید

۲ قاشق غذاخوری نمک به آب ولرم اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود. میوه یا سبزیجات را به مدت نیم ساعت خیس کنید ، سپس با آب سرد بشویید.

آموزش شستشوی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی

یاد بگیرید که سبزیجات و میوه ها را با محلول های خانگی بشویید

سوسیس و کالباس را با محلول سرکه سفید بشویید و ضد عفونی کنید
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را در یک کاسه آب ولرم بریزید و میوه ها و سبزیجات را به مدت نیم ساعت خیس کنید و سپس با آب سرد بشویید.به گفته متخصصان ، اسید موجود در سرکه سفید باقی مانده ه کش ها را از پوست میوه ها و سبزیجات پاک می کند. بیش از ۹۰ درصد باکتری ها را از بین می برد و همچنین طراوت میوه ها و سبزیجات را حفظ می کند.


ناز گل هدیه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها