محل تبلیغات شما

) چیدن نان های گرم روی هم باعث تسریع قالب می شود ، فساد را تسهیل می کند و ضایعات نان را بدتر می کند. تا زمانی که کیک ها کاملاً خنک نشوند ، دستگیره نکنید. چیدن کیک های داغ روی هم باعث تسریع کپک زدن ، تسهیل فساد ، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری های گوارشی می شود. نان سرد شده را در یک کیسه پلاستیکی یا درب بسته قرار دهید

۲) گرمای نان باعث قالب گیری زودرس آن می شود. از دست زدن به نان گرم به طور جداگانه خودداری کنید.

چگونگی نگهداری از نان

۳) نان خوب به آرد با کیفیت ، خمیر تخمیر شده ، نان خوب و نگهداری مناسب نیاز دارد. همانطور که برخی از برنج ها خوب نمی پزند ، آرد بی کیفیت نیز به خوبی پخته نمی شود.

۴) دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زاست. همچنین شیر آنها را آلوده می کند.

۵) افراد ۲۰٪ نان ، ۳۰٪ نانوا و ۵۰٪ آرد مصرفی تهیه می کنند.

۶) خرید نان بالاتر از نیاز روزانه یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است. ترجیحاً از خرید نان اضافی خودداری کنید.

۷) از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذایی غافل نشوید. خوردن نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد و همچنین از جذب سریع قند و چربی در خون جلوگیری می کند.

۸) نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) از ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و سبک برخوردار هستند ، هرچه سبوس آرد بیشتر باشد ، ارزش غذایی آن بیشتر است و هرچه سبوس آرد کمتری داشته باشد ، از نظر ارزش غذایی و کیفیت نان پایین تر است.

۹) قرار دادن نان در یخچال پیر شدن نان را تسریع می کند.


ناز گل هدیه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها